-  Over ons  -

jouw slager online

De leverancier van vers vlees

Onze passie voor vlees heeft er toe geleid dat we onze mooie producten nu ook aan u als particulier gaan verkopen. Dit houdt in dat we een webwinkel hebben geopend waar u het lekkerste vlees van de mooiste delen kunt bestellen.

Alle prachtige producten hebben overzichtelijk op de site staan en we hebben er voor gezorgd dat easy ordering bij ons ook echt zo is. Het mooiste vlees wordt met zorg en passie door onze ervaren slagers met zorg geportioneerd.,

Zo heeft u altijd de mooiste steak voor de beste prijs op tafel. Uw top diner is onze zorg!!!

Tevens hebben wij ook stamppotten, soepen, sauzen, maar ook maaltijden zoals risotto, paëlla etc. Vega- burgers, schnitzels, cordon bleu, nuggets, maar ook een bietencarpaccio is verkrijgbaar.
Kortom, voor ieder wat wils!

Vers van het mes

Ons vlees wordt vers voor u gevacumeerd, en gekoeld bij u aangeleverd. De extra toegevoegde koeling in de isolatieverpakking houdt het vlees in optimale conditie, ook als u het niet direct zelf in ontvangst kunt nemen. Organiseert u een gezellige avond met vrienden in het weekend? Bestel uw vlees lekker gemakkelijk vanachter uw computer. Het heerlijke vlees van uw slager aan huis maakt uw feestmaal compleet.

Menu
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2021 by deinternetslager.nl